LG G6 u njegovim prvim pravim fotkama?

Fotografija članka: LG G6 u njegovim prvim pravim fotkama?

LG G6 još je jedan od top smartfona koji se očekuje u narednim mjesecima. Ove fotke koje ćete vidjeti dolaze direktno iz Južne Koreje.

Oglas

Prema onome što možemo vidjeti nove fotke LG G6 smartfona se ne razlikuju od onih koje su se pojavile krajem prošle godine, a koje smo . Ono što ponovo možemo zaključiti iz ovog drugog ugla je kako je novi G6 osjetno drugačiji od svog prethodnika, a što nam opet govori kako sigurno napuštaju modularni dizajn koji jednostavno nije upalio.

Ono što je vidljivo na slici su srebrni metalni okvir i plava prednja površina oko ekrana, te vrlo mali gornji i donji dio oko ekrana, kao kod nekih konkurentskih modela. Sam ekran je gotovo bez rubova, lijevog i desnog, tako da bi ekran mogao zauzimati i do 90% prednje površine.

Vidimo i kako su utor za SIM karticu smjestili desno, a tipke za zvuk lijevo. Vidljive poprečne crte u gornjem i donjem dijelu govore nam kako se tu nalaze antene. Ono što se dodatno spominje je kako će biti vodootporan.

O nekim hardverskim karakteristikama se nagađa, ali vjerujemo kako se tu ne može puno promašiti. Vjerojatno će imati 5,7 inčni ekran, radit će na Qualcommovom Snapdragon 835 procesoru, a navodno se spominje i slabija inačica na Snapdragonu 821. Uglavnom svi top smartfoni po hardverski karakteristikama neodoljivo nalikuju jedan na drugi, razlikuju se samo po logotipu na kućištu… :)

LG G6 se premijerno očekuje krajem veljače na MWC 2017, gdje bi mogao pokupiti i pokoju nagradu.

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  9+6=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.