LG G6 prošao torturu stres testa

Fotografija članka: LG G6 prošao torturu stres testa

Kao i obično, YouTuber Zack provodi iscrpno testiranje modela, koji god nesretni model to već bio, ovaj puta mu je šaka dopao najnoviji LG G6 i čini se da su LG-jevi inženjeri napravili dobar posao.

Oglas

S obzirom na fijasko koji se zvao G5, LG nije želio ništa prepustiti slučaju u bilo kojem pogledu kod njegovog nasljednika. S obzirom da su podbacili i (pre)skupi dodaci za G5, prijateljski nazvani “Friends”, možemo reći da smo imali dvostruki LG fijasko u 2016.

Kao posljedicu, kod G6 nije se štedjelo, niti u izradi, niti u izboru materijala. Metalni okvir koji je dodatno ojačan sjajnim rješenjem da zaštitno staklo preko stražnje stijenke (koje je Gorilla Glass 3) doprinosi strukturalnoj čvrstoći budući da čini dio tijela telefona a ne da je samo polegnuto na okvir. Tu činjenicu je zorno prikazao kada je G6 vrhunski izdržao test savijanjem.

Sam zaslon je prošao test otpornosti na ogrebotine, bivši načet šiljkom sa čvrstoćom 6 na Mohsovoj ljestvici (metal titanij je također te čvrstoće, npr.) što je očekivan rezultat s obzirom na Gorilla Glass 3 zaštitu.

Jedna stavka gdje G6 nije briljirao je test grijanja zaslona, gdje je LCD matrica nakon samo 6 sekundi isključila piksele na zahvaćenom području kao posljedicu pregrijavanja. Ali, kao i dosada, kod LCD zaslona to nije trajno oštećenje, pikseli su se u potpunosti oporavili.

Video u cijelosti pogledajte ispod.

Reproduciraj audiovizualni sadržaj

 

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  8+7=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.