LG G6 prošao test izdržljivosti

Fotografija članka: LG G6 prošao test izdržljivosti

LG-eva nedavno lansirana perjanica unatoč krhkom izgledu pokazuje čvrstoću i izdržljivost. Tvrtka je objavila reklamu u kojoj pokazuju kako se navedeni model testira u tvornici

Oglas

Iako sa svih strana staklen, uređaj je iznimno otporan kao što možemo vidjeti u videu. Nekoliko  prošlo je kroz Rube Goldberg stroj – kompoziciju koja proizvodi domino efekt. I (očito, budući da je riječ o reklami), prolazi test bez problema.

U dvije i pol minute vidimo G6 koji je zaronio pod vodom, pao sa visine od 3,3 metra i prošao kroz pećnicu. Sve je zapravo vrlo pitomo tako da nemojte očekivati ​​da će se telefonu dogoditi nešto gadno.

LG G6 ima visoku ocjenu otpornosti na vodu i prašinu, respektabilni IP68. Zakrivljeni kutovi zaslona, ​​tvrdi LG, manje su skloni pucanju u slučaju pada, a telefon je uglavnom (opet, tvrdi LG) prošao neke ozbiljne testove izdržljivosti koji premašuju industrijske standarde.

 

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  8+6=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.