LG G6 prošao test izdržljivosti

Fotografija članka: LG G6 prošao test izdržljivosti

LG-eva nedavno lansirana perjanica unatoč krhkom izgledu pokazuje čvrstoću i izdržljivost. Tvrtka je objavila reklamu u kojoj pokazuju kako se navedeni model testira u tvornici

Oglas

Iako sa svih strana staklen, uređaj je iznimno otporan kao što možemo vidjeti u videu. Nekoliko  prošlo je kroz Rube Goldberg stroj – kompoziciju koja proizvodi domino efekt. I (očito, budući da je riječ o reklami), prolazi test bez problema.

U dvije i pol minute vidimo G6 koji je zaronio pod vodom, pao sa visine od 3,3 metra i prošao kroz pećnicu. Sve je zapravo vrlo pitomo tako da nemojte očekivati ​​da će se telefonu dogoditi nešto gadno.

LG G6 ima visoku ocjenu otpornosti na vodu i prašinu, respektabilni IP68. Zakrivljeni kutovi zaslona, ​​tvrdi LG, manje su skloni pucanju u slučaju pada, a telefon je uglavnom (opet, tvrdi LG) prošao neke ozbiljne testove izdržljivosti koji premašuju industrijske standarde.

Reproduciraj audiovizualni sadržaj

 

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  9+4=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.