LG G6 Plus i LG G6 Pro u prodaji do kraja mjeseca, a LG V34 – što je to?

Fotografija članka: LG G6 Plus i LG G6 Pro u prodaji do kraja mjeseca, a LG V34 – što je to?

Ovih su se dana južnokorejski mediji raspisali o tome kako se očekuju dva nova smartfona iz LG-jeve radionice, kažu već do kraja lipnja. Spominju se imena LG G6 Plus i LG G6 Pro.

Oglas

Budi li se to južnokorejska kompanija? U posljednje vrijeme im baš i ne cvatu ruže, no tamošnji mediji najavljuju kako LG planira napraviti veći marketinški zaokret na području pametnih telefona. Kako kažu, fokusirat će se na dva flagshipa – LG G6 i LG V30.

Nova poslovna strategija trebala bi pomoći LG-ju u prepoznavanju korisničkih potreba te puno preciznijem odgovaranju na te iste korisničke potrebe novim uređajima. Ova bi im poslovna politika trebala smanjiti troškove i povećati prodaji u zaradu, bar tako misle u južnokorejskoj kompaniji.

Prvi derivati novog poslovnog plana upravo su LG G6 Plus i LG G6 Pro smartfoni, a koji bi se u prodaji trebali pojaviti krajem ovog mjeseca, prvo kod lokalnih telekom operatora, a nakon toga se očekuju i na globalnom tržištu. LG G6 ima 5,7 inčni ekran, Snapdragon 821 procesor, 4 GB RAM-a i 64 GB interne memorije. Model LG G6 Plus će imati 128 GB interne memorije, dok će LG G6 Pro imati 32 GB interne memorije, sve ostalo bi trebalo biti isto.

Kompanija za domaće tržište namjerava izbaciti i LG V34, a to je derivat LG V20 smartfona koji je po dimenzijama manji i ima 5,2 inčni ekran (umjesto 5,7 inčnog), te ima nešto slabiju bateriju.

Dodajmo na kraju kako LG namjerava ove godine predstaviti i nove pametne telefone osnovne i srednje klase, a koji se kriju pod oznakom “X”.

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  1+8=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.