LG G6 navodno neće imati zakrivljeni OLED ekran, razlog zanimljiv

Fotografija članka: LG G6 navodno neće imati zakrivljeni OLED ekran, razlog zanimljiv

Južnokorejski tehnološki gigant će sigurno sa svojim novim LG G6, a koji nas očekuje iduće godine, konkurirati Samsungovom Galaxyju S8. No, posljednje informacije kažu kako neće imati zakrivljeni ekran.

Oglas

Najnovije informacije govore kako LG G6 neće imati zakrivljeni ekran s lijeve i desne strane kao najavljeni konkurentski jer LG Display ne može isporučiti dovoljnu količinu OLED ekrana, jer će to prema njihovim procjenama biti moguće tek u drugoj polovici 2017. godine. Hoće li odgoditi  izlazak G6 ili će izmisliti nešto novo, vidjet ćemo.

Ono što se spominje je nova magnetno rezonantna tehnologija za bežično punjenje, a koje će omogućiti istovremeno punjenje više uređaja na udaljenosti 2-3 centimetra od punjača. A znate što je zanimljivo? Niti ona neće biti spremna do ožujka 2017. godine, kada bi LG G6 trebao doživjeti svoju premijeru. Nova se tehnologija očekuje tek u nasljedniku G6 modela, kao i u nasljedniku V20.

O samom hardveraju se ne zna praktički ništa, ali su zanimljiva nagađanja – 5,6 inčni 4K ekran s 3D zakrivljenim temperiranim staklom, Qualcommov 4-jezgreni Snapdragon nepoznate oznake na 3,0 GHz,  5 GB RAM-a, te bi trebao biti vodootporan uz metalno “unibody” kućište. Modularni dizajn je već napušten kod modela V20, tako da ne očekujemo kako će se pojaviti niti kod novog LG G6.

Vidjet ćemo što će se događati do kraja godine…

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  9+8=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.