LG G6 Mini sa 5.4-inčnim ekranom osvanuo na prvim slikama?

Fotografija članka: LG G6 Mini sa 5.4-inčnim ekranom osvanuo na prvim slikama?

Na prilično detaljnim fotografijama na Internetu se pojavio LG G6 Mini – po svemu sudeći novi nadolazeći pametni telefon ove veoma poznate i popularne kompanije.

Oglas

Ovdje prije svega moramo naglasiti kako je riječ o takozvanim neslužbenim fotkama na Internetu, pa tako moramo biti spremni i na mogućnost da se ovdje radi o lažnim fotografijama. Ovaj pametni telefon navodno raspolaže 5.4-inčnim ekranom, dok mu je odnos tijela i ekrana gotovo 80%. LG G6 Mini će od svog flagship prethodnika naslijediti i omjer slike koji je 18:9, međutim moguće je da „G6 Mini“ neće biti njegov pravi naziv.

Dakle, naziv je upitan, a tome dodatno pridonosi i činjenica kako se za pametni telefon dijagonale ekrana 5.4 inča ne može baš reći da je „Mini“. Na žalost, ne postoje nikakve druge informacije o ovom uređaju, osim da je moguće kako je LG na kraju odlučio ne proizvesti ovaj pametni telefon.

Ukoliko ovaj model ipak ugleda svjetlo dana, tada će vjerojatno biti dostupan na samo određenim, najisplativijim tržištima. U međuvremenu se šuška i pretpostavlja kako bi ovaj model pametnog telefon mogao imati Qualcomm-ov Snapdragon 653 ili pak 625 procesor, 3 ili 4 GB RAM-a, 32 GB interne memorije te dvostruku stražnju kameru. Naravno, sve su ovo samo nagađanja, a trenutno je upitno hoće li LG G6 Mini uopće biti proizveden.

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  8+2=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.