LG G5 uskoro će dobiti nadogradnju na Android 7.0

Fotografija članka: LG G5 uskoro će dobiti nadogradnju na Android 7.0

LG G5 će među prvim uređajima dobiti novi Android 7.0

Oglas

Svi znamo da LG među prvima nadograđuje svoje uređaje na novi Android. je čak prije smartfona prvi imao Android 7.0 Nougat. Sada je vrijeme da i ostali smartfoni iz LG-eve obitelji dobiju nadogradnju na novi Android OS.

U Južnoj Koreji je LG već započeo nadogradnju smartfona na . Ovo je dobar znak i ubrzo će i na ostala tržišta stići nova nadogradnja na G5 smartfon.

Od kada je izašao LG G5, uvijek je među prvima dobivao nove mogućnosti preko netom puštenog Android OS-a. Među prvima je imao pretragu unutar aplikacija, podršku za “multi-window“, “pametne“ obavijesti, raznu personalizaciju…

LG na pametan način privlači korisnike nudeći im najnovija ažuriranja. Oni barem mjesec-dva prije konkurencije izbaci novu nadogradnju, a sjetimo se samo glasina da će Samsungovi smartfoni tek u veljači dobiti Android 7.0, što većinu vlasnika ostalih smartfona frustrira, a LG dobiva na važnosti. Po posljednjim glasinama nov će biti jako dobar uređaj, a ako uz to još dodamo redovite nadogradnje OS-a koje dolaze prije konkurencije, vjerujem da će LG postati jedan od važnijih igrača na tržištu sljedeće godine.

Trenutno je dolazak Androida 7.0 Nougat potvrđen samo za LG G5 i ne zna se kada će biti dostupan na G4, ali znamo po glasinama da će čak i LG G3 dobiti ovu nadogradnju.

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  3+4=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.