LG G5 sa Snapdragon 652 CPU službeno predstavljen

Fotografija članka: LG G5 sa Snapdragon 652 CPU službeno predstavljen

Manje od mjesec dana nakon što je LG službeno najavio G5 flagship pokretan Qualcomm Snapdragon 652 procesorom, ovaj je uređaj sada i službeno predstavljen.

Oglas

Ova se varijanta LG-jevog flagshipa koja će biti namijenjena samo tržištima Južne Amerike pojavila na službenoj LG-jevoj internet stranici u Panami. Ovaj uređaj dolazi sa brojem modela H850 koji se ujedno prošli mjesec pojavio i na GFXBench benchmarku.

Za one koji ne znaju Qualcomm Snapdragon 652 je 64-bitni osmojezgreni  procesor sa četiri ARM Cortex-A53 jezgre radnog takta 1.4 GHz i četiri ARM Cortex-A72 jezgre maksimalnog radnog takta 1.8 GHz. No unatoč tome službena LG-jeva internet stranica navodi da će ova verzija G5 flagshipa doći sa osmojezgrenim procesorom radnog takta 2.0 GHz.

Osim toga ova varijanta G5 smartfona će biti dostupna u verzijama od 3 i 4 GB radne memorije te 32 GB interne pohrane. Ostatak specifikacija sa kojima će ovaj smartfon doći identične su G5 flagshipu koji je pokretan sa Qualcomm Snapdragon 820 procesorom, a one uključuju 5.3-inčni QHD ekran, 16MP/8MP kombinaciju kamera, bateriju od 2.800 mAh i Android 6.0 Marshmallow operativni sustav.

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  4+9=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.