LG G5 na UX 5.0 krenuo prema dućanima, voli ga i Jason Statham!

Fotografija članka: LG G5 na UX 5.0 krenuo prema dućanima, voli ga i Jason Statham!

U južnokorejskoj kompaniji ponovo naglašavaju kako je LG G5 prvi pametni telefon s modularnim dizajnom koji otvara neslućene mogućnosti. A svidio se i akcijskoj zvijezdi Jasonu Stathamu.

Oglas

Krajem ožujka su krenule prve isporuke neobičnog modularnog LG G5 pametnog telefona. Od danas je dostupan na domaćem južnokorejskom tržištu, od 1. travnja u SAD-u (nije prvoaprilska šala!), a onda kreće prema drugim tržištima Europe, Azije i Bliskog istoka. U Hrvatskoj se očekuje polovicom travnja, dakle za15-ak dana. O njemu smo puno pisali u .

Premijerno je predstavljen na Mobile World Congressu 2016 u Barceloni prošlog mjeseca, LG G5 donosi napredne tehnologije i bogate značajke dizajnirane za korisničko iskustvo s još više igre. Nije niti čudo što je nagrađen s čak 33 nagrade, uključujući i nagradu za najbolji pametni telefon na ovogodišnjem izdanju sajma koju dodjeljuje GSMA Glomo Awards, platforma za dodjelu nagrada za inovaciju, izvrsnost i postignuće s najdužom tradicijom u mobilnoj industriji.

Tako su tu dvostruka leća kamere od 78 i 135 stupnjeva za snimanje ultraširokih fotografija, zaslon koji se ne gasi uz koji su uvijek dostupne najnovije informacije te Dolby Digital Plus i 7,1-kanalni audio za zvuk poput onog u kinu koji donosi govor i prateće efekte jasno i čisto, čak i u glasnom okruženju. LG G5 podržava IFTTT (If This Then That), pametno rješenje koje omogućava korisnicima kreiranje serije programa koji se nazivaju recipes za povećanje produktivnosti i učinkovitosti.

LG je pojednostavio grafiku korisničkog sučelja jednostavnim, plošnim izgledom te je dodao kombinaciju svijetlih boja i polutransparentan efekt zamagljenja. Također, animacija i odaziv su istaknuti u određenim trenucima za više igre u svakodnevnoj uporabi, što možete vidjeti i u videu u nastavku.

Reproduciraj audiovizualni sadržaj

Sljedeći prateći uređaji, tzv. Friends, će biti dostupni na odabranim tržištima u vremenu isporuke ili naknadno:
‒    CAM Plus
‒    Hi-Fi Plus uz B&O PLAY (s torbicom)
‒    360 VR
‒    360 CAM (s futrolom)
‒    Rolling Bot
‒    TONE Platinum
‒    H3 by B&O PLAY

I Jason Statham, popularna zvijezda akcijskih filmova poput Transportera i Plaćenika, Expendables, Fast & Furious, glumi u novoj televizijskoj reklami kompanije LG Electronics za revolucionarni pametni telefon LG G5. Kreativni i strastveni redatelj Fredrik Bond, koji je režirao mnoge globalne reklamne kampanje za poznate multinacionalne brandove, režira novi LG-ev reklamni spot. Reklama će biti emitirana na ključnim tržištima diljem svijeta uključujući Sjevernu i Latinsku Ameriku, Europu i istočnu Aziju. Reklamni će spot biti objavljen 1. travnja na službenoj .

Neslužbeno saznajemo kako će mu cijena biti oko 5.300 kuna u Hrvatskoj.

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  2+6=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.