LG G5 na prvim slikama prije službenog predstavljanja

Fotografija članka: LG G5 na prvim slikama prije službenog predstavljanja

Kako se bliži predstavljanje novog LG-jevog G5 flagshipa na MWC-u 2016. pojavljuje se sve više informacija o njemu, a ovog puta informacije su nam došle u obliku slika.

Oglas

Odmah se može vidjeti da je LG odlučio napraviti veliki dizajnerski odmak od prošlih modela, pogotovo kada se pogleda stražnja strana uređaja. Tako sada možemo vidjeti da se najprepoznatljiviji detalji iz G serije – fizičke tipke ispod stražnje kamere sada nalaze sa bočne strane uređaja, a na njihovom mjestu sada se nalazi senzor otiska prsta.

Osim toga na stražnjoj strani možemo vidjeti i dvostruku kameru te naziv modela koji se nalazi nešto niže. Što se tiče materijala izrade čini se da je riječ o metalu, no morat ćemo još malo pričekati do službenog predstavljanja da budemo sigurni.

Prednja strana uređaja zadržala je prepoznatljiv dizajn kompanijine flagship G serije, te nam se čini da je opremljen sa dva zaslona poput LG V10 modela, baš kao što je bilo i najavljivano. U svakom slučaju jedva čekamo predstavljanje od kojeg nas dijeli još nekoliko dana kako bi vidjeli što je sve LG ovoga puta pripremio za nas.

Purported-LG-G5-leaks-in-the-flesh

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  1+4=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.