LG G5 demo na Android 6.0 Marshmallow i potpuno novom UX 5.0 sučelju

Fotografija članka: LG G5 demo na Android 6.0 Marshmallow i potpuno novom UX 5.0 sučelju

LG je jedna od kompanija koja za svoje korisnike posebno “prerađuje” Android OS. Inače, takvih je primjera sve više. Kako izgleda novi LG G5 na isto tako novom UX 5.0 sučelju, možete vidjeti u video prilogu u nastavku.

Oglas

Samsung ima TouchWiz sučelje, HTC ima Sense, Lenovo ima Vibe, Xiaomi ima MIUI, i tako bismo mogli nabrajati unedogled, ima ih zaista puno. Mnoge kompanije prilagođavaju Android OS za svoje korisnike, dok drugi rade upravo suprotno – instaliraju osnovne “stock” inačice Androida, a na korisnicima je da ga oplemene, naravno ako žele. Postoji dosta oprečnih razmišljanja o tome je li bolji “stock” ili “prerađeni” operativni sustav, a korisnici su ti koji će odabrati ono što im najviše odgovara.

Kako god bilo, LG je jedna od onih koje preko UX sučelja mijenja OS, smatraju kako je tako bolje. Novi UX 5.0 se premijerno pojavio prije nekoliko dana, a donosi neke zanimljive novitete koji bi vam se mogli svidjeti. Jedna od njih je novi LG Friends Manager, nešto o njemu na LG G5 smartfonu možete vidjeti i u nastavku.

Mi ćemo vas samo podsjetiti kako je LG G5 vrhunski pametni telefon koji može stati uz bok najboljima kao što su novi Galaxy S7, HTC 10, Xiaomi Mi 5 i mnogi drugi. Nadamo se kako ćemo ga uskoro imati i na recenziji.

A sada dosta priče, vrijeme je za gledanje ovog simpatičnog i šarenog video priloga, pogledajte ovaj LG G5 Preview… :)

Reproduciraj audiovizualni sadržaj
Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  5+9=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.