LG G5 Day Live i Samsung Unpacked 2016 – gledajte uživo iz Barcelone

Fotografija članka: LG G5 Day Live i Samsung Unpacked 2016 – gledajte uživo iz Barcelone

Dva vrhunska pametna telefona, LG G5 i Samsung Galaxy S7/S7 Edge imat će svoje premijer uživo iz Barcelone, a što možete i sami gledati iz topline svog doma.

Oglas

Ove se godine opasno zaoštrila konkurencija, kako kod onih jeftinih modela i smartfona srednje klase, tako i kod onih najboljih i najskupljih. Upravo u tu kategoriju spadaju i novi LG G5 i Samsung Galaxy S7, a koji će imati svoju premijeru danas, 21. veljače, na MWC 2016 sajmu u Barceloni.

Prvi je na redu LG-jev event, LG G5 Day, koji je na rasporedu u 14:00 sati po hrvatskom vremenu. Live streaming se pali u 13:30 sati (pola sata ranije), a sama konferencija za novinare, odnosno online publiku koja će to gledati preko Youtube kanala, počinje točno u 14 sati. Evo i link za prijenos uživo – .

Drugi event je Samsung Unpacked 2016, a koji je na rasporedu kasno popodne, odnosno u 19:00 sati po hrvatgskom vremenu. Na njemu će se predstaviti novi Galaxy S7 i S7 Edge smartfoni, vjerojatno još neke zanimljive sitnice. Direktnan link za prijenos uživo je na .

Uživajte u gledanju ovih premijera! :)

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  1+5=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.