LG G5 će (ipak) imati i drugi Always ON aktivni ekran?

Fotografija članka: LG G5 će (ipak) imati i drugi Always ON aktivni ekran?

Iako je još uvijek na nivou glasine, gotovo smo uvjereni kako će novi LG G5 pametni telefon imati takozvani “Always ON” drugi ekran koji će biti stalno upaljen.

Oglas

To nalaže i zdrava logika jer je već najavljeno kako će i neki jeftiniji LG-jevi smartfoni imati tu mogućnost. U stvari, priča je krenula od popularnog prošlogodišnjeg smartfona, a koji je prvi utjelovio mistični “drugi ekran” koji je očito postao vrlo popularan. I tako stiže i na LG G5.

Naravno, za to mora biti razlog. Radi se o “Always ON” ekranu u vrhu glavnog velikog ekrana, a koji će biti uvijek upaljen, kao što to možete i sami prevesti s engleskog, treba samo malo uključiti mozak :) Drugim riječima, nećete niti morati upaliti smartfon a već ćete vidjeti mnoge informacije kao što su propušteni pozivi, SMS poruke, vremenska prognoza, tko zna što još. Sve ćemo to uskoro saznati, dijeli nas tek nekoliko dana.

Očito je kako će u ovom dijelu konkurencija biti jaka. I neki drugi proizvođači su najavili sličan “ekran koji stalno radi”, primjerice Samsung na svojim Galaxy S7 i Galaxy S7 Edge modelima. Malo nas čudi (ili ne?) kako su do toga došli praktički u isto vrijeme. Neki izvor spominju kako će ovaj drugi ekran biti posebno efikasan s LG-jevim Quick Cover kućištem.

Ako se pitate što označava slika niže, to vam je datum i vrijeme premijere – nedjelja, 21. veljače, 14 sati, MWC 2016, Barcelona. Sad sve znate.

Sve zanimljive novitete i premijere na sajmu MWC 2016 u Barceloni možete pronaći na .

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  7+2=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.