LG G5 će imati bolji zvuk zahvaljujući B&O PLAY-u

Fotografija članka: LG G5 će imati bolji zvuk zahvaljujući B&O PLAY-u

Kažu kako je B&O Play (Bang & Olufsen) vodeća kompanija u segmentu premium audio proizvoda. Ona bi trebala na LG G5 smartfon donijeti karakterističan zvuk i akustičke performanse.

Oglas

Informaciju je potvrdio i LG Electronics, što znači kako će novi LG G5 imati bolje audio iskustvo visoke kvalitete. Utemeljen na 90 godina izvrsnosti Bang & Olufsena u zvuku, dizajnu, izradi i inovacijama, B&O PLAY donosi iste vrijednosti, ali za novu vrstu suvremenih proizvoda namijenjenih potrošačima kojima su bitni kvaliteta i dizajn.

Dvije kompanije su blisko surađivale na novom uređaju LG G5 kako bi osigurale najbolje iskustvo zvuka. LG će biti prva kompanija koja će ponuditi moćne Hi-Fi audio značajke dizajnirane u suradnji s tvrtkom B&O PLAY.

Za očekivati je kako će LG s kompanijom B&O PLAY surađivati u ugradnji boljeg audio iskustva i na drugim pametnim telefonima. Osim ove najnovije suradnje s kompanijom B&O PLAY, LG ima dugu povijest integriranja audio rješenja visoke kvalitete u svoje premium pametne telefone, kao što je to i LG V10.

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  7+8=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.