LG G5 će imati Always ON ekranski mod, službeno je potvrđeno

Fotografija članka: LG G5 će imati Always ON ekranski mod, službeno je potvrđeno

Prošlog je tjedna južnokorejska kompanija potvrdila kako će njihov top model, LG G5, svoju premijeru doživjeti 21. veljače na MWC 2015 sajmu u Barceloni. Novost koja je također potvrđena je – Always ON.

Oglas

Slično kao i konkurentske kompanije, i LG će nove informacije objavljivati , a kako bi privukao što više medija. No, čini nam se kako je novi Always ON ekranski mod nešto zanimljivo. No, ne i novo. Nešto slično su imali mnogi stari mobiteli (ne smartfoni), no poznajući LG znamo kako će oni tu pomalo zaboravljenu opciju tunirati i podići na viši nivo.

Tako će novi Always ON prikazivati obavijesti (notifikacije), tako da ćete i bez paljenja uređaja moći vidjeti propuštene pozive, poruke ili emailove. Drugim riječima, unaprijedili su LED notifikacijsko svjetlo koje je do sada samo pokazivalo kako se nešto događa na smartfonu, a sada ćete točno vidjeti i što se to događa.

Oni koji više poznaju on Motorololine smartfone sigurno znaju za Active Display mod, kao i Googleov Ambient Display mod, a nešto slično priprema i Samsung za svoje Galaxy S7 i Galaxy S7 Edge modele. Pitanje je samo tko će to prvi najaviti. No, to i nije toliko bitno.

Ono što je važno spomenuti je kako će novi LG G5 biti osjetno drugačiji od svojih prethodnika, modela G4 i G3, a u tom novom “paketu” dolazi i navodno metalno kućište, čitač otiska prsta i dvostruka stražnja kamera.

O hardveraju smo već sve rekli, samo ćemo vas podsjetiti na 5,6 inčni IPS LCD ekran QHD, Snapdragon 820 procesor, 8 MP prednja kamera, 16 MP + 8 MP stražnja kamera, laserski auto fokus, dvostruka LED bljeskalica, te cijena od oko 600$, što je osjetno povoljnije od konkurencije.

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  1+8=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.