LG G4 uskoro na Android 6.0 Marshmallow OS-u

Fotografija članka: LG G4 uskoro na Android 6.0 Marshmallow OS-u

Doznali smo kako će južnokorejska kompanija LG za svoje G4 flagship smartfone uskoro pustiti nadogradnju na najnoviju inačicu Android operativnog sustava – Android 6.0 Marshmallow.

Oglas

Nadogradnja bi trebala krenuti slijedeći tjedan, a vijest o pokretanju nadogradnje G4 pametnih telefona na najnoviji Android 6.0 Marshmallow pojavila se u kompanijinom službenom priopćenju za tisak. Baš kao i prošle godine sa LG G3 modelom, i G4 će novi firmware dobiti prvo u Poljskoj, a nakon toga će slijediti nadogradnje za ostala tržišta Europe, Azije i Amerike.

Kako bi ova nadogradnja postala stvarnost južnokorejski je LG surađivao sa Google-om, a ovakva vijest nas ne bi trebala previše iznenaditi s obzirom da LG G4 dolazi sa istim procesorom (6-jezgreni Qualcomm Snapdragon 808) kao i nedavno predstavljeni Nexus 5X koji je za Google izradio upravo LG. Više o ovome procesoru saznajte .

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  7+2=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.