LG G3 u šest promotivnih videa koji prikazuju njegovu posebnost

Fotografija članka: LG G3 u šest promotivnih videa koji prikazuju njegovu posebnost

Nakon svjetske premijere smartfona LG G3 koja je bila prije mjesec dana i dok s nestrpljenjem očekujemo skoru premijeru u Hrvatskoj, pogledajte 6 novih video priloga koji pokazuju njegove posebne mogućnosti.

Oglas

Pametni savjeti: LG pokazuje koja upozorenja korisnici mogu očekivati od nove perjanice G3. Koristeći novu softversku značajku poput Siri, uređaj će nas podsjećati da ponesemo kišobran, nekoga nazovemo i davati mnogo drugih pametnih savjeta ili podsjetnika.

Pametna tipkovnica: Nova tipkovnica izgleda vrlo obećavajuće uz promijene veličine i visine tipkovnice i omogućenih gesti koje će omogućiti brže tipkanje.

QuickCircle zaštita koja na lijepom krugu nudi pogled u vremenski widget te prikazuje važne obavijesti ili daje nam mogućnost ne odgovoriti na poziv bez otvaranja flip zaštite. Budući da je LG pustio u opticaj SDK namijenjen coveru uskoro bi mogli očekivati i pokretanje određenih aplikacija-

Multi-tasking

 Mod za goste: Kao što ime sugerira možete mirno dati svome djetetu smartfon ili bračnom partneru (ako imate ljubavnicu ili ljubavnika) ili roditelju a pri tome zadrži svoju privatnost.

Knock kode je značajka koju poznajemo već dvije godine. Što reći osim da privatnost i sigurnost su sada sinkronizirane u jednom.

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  5+2=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.