LG G3 super smartfon u našoj je radionici snova, prvi video dojmovi

Fotografija članka: LG G3 super smartfon u našoj je radionici snova, prvi video dojmovi

Već se neko vrijeme igramo s novim LG G3 super smartfonom i moramo priznati kako se radi o sjajnom uređaju. Donosimo i našu prvu video analizu, najdetaljnija recenzija uskoro.

Oglas

O LG G3 bi se moglo puno govoriti. Osim samog uređaja (hardvera) s ovim ste smartfonom kupili i pregršt korisnih aplikacija, kupili ste u stvari svoj novi imidž, lifestyle, mojo, kako god to želite nazvati. U ovom smartfonu ništa nije prepušteno slučaju, za sve LG ima objašnjenje zašto je nešto napravljeno tako kako je napravljeno.

Hardver je toliko jak da velika većina korisnika jednostavno neće moći iskoristiti sve njegove mogućnosti. Moćan je, lijep, kompaktan, elegantan i nije velik, iako ima 5,5 inčni ekran. No, u kompaniji su LG G3 dizajnirali tako da ugodno stane u ruku, tako da nećete imati osjećaj kako se radi o velikom ekranu.

LG G3 super smartfon u našoj je radionici snova

Nećemo trošiti više riječi, pogledajte naš prvi video u kojem ćemo se dotaknuti samo onih osnovnih stvari, a detaljna recenzija vas očekuje vrlo skoro. Naravno, uvijek volimo biti drugačiji i bolji od drugih, tako da smo u ovom videu napravili i dizajnersku usporedbu s još nekim modelima koji tek dolaze, a mi ih već imamo na testu.

Uživajte u videu, mi svakako jesmo :)

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  1+4=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.