LG G3 QuickCircle Case sa Smart Lighting efektom, a gdje je smartfon?

Fotografija članka: LG G3 QuickCircle Case sa Smart Lighting efektom, a gdje je smartfon?

Tako to danas ide. Pumpaju vas sa raznim informacijama okolo, a ono “glavno” još nismo vidjeli. Tako se pojavila službena informacija o LG G3 QuickCircle Case.

Oglas

Ok, LG G3 QuickCircle Case sa Smart Lighting efektom, a gdje je smartfončinjenica je kako bi službena premijera novog LG G3 smartfona trebala biti 27. svibnja, o čemu smo , a sada nema službenih informacija, samo nagađanja. No, ono čega ima su dodatna kućišta za novi LG G3. Tako je južnokorejska kompanija upravo predstavila novi LG G3 QuickCircle Case, dodatak koji je “dizajniran kako bi što bolje iskoristili mogućnosti smartfona”.

Ovo dodatno kućište omogućuje prikazivanje podataka na drugačiji i kako kažu – do sada neviđeni način. U LG-ju tvrde kako ćete i dalje moći primati pozive, slati poruke, slušati glazbu, fotkati i dobivati informacije o vašem zdravstvenom stanju (?!?), čak i kada je LG G3 QuickCircle Case zatvoren.

Novo kućište dolazi i s nečim što u kompaniji nazivaju “Smart Lighting”, a radi se o laganom bijelom krugu oko ekrana koji javlja kada god otvorite ili zatvorite kućište, odnosno kada primate poziv ili poruku. Još jedan od zgodnih dodataka je činjenica kako kućište podržava bežično punjenje.

LG G3 QuickCircle Case dolazi u pet boja – bijela, crna, zlatna, svjetlo plava i ružičasta. Cijene za sada nisu objavljene.

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  3+3=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.