LG G3 Prime sa Snapdragon 805 procesorom samo u Južnoj Koreji – globalno neće biti dostupan

Fotografija članka: LG G3 Prime sa Snapdragon 805 procesorom samo u Južnoj Koreji – globalno neće biti dostupan

Nakon što je Samsung za domaće tržište najavio Galaxy F model sa Snapdragon 805 procesorom,  i  LG u srpnju planira plasirati LG G3 pojačani model s istim procesorom – LG 460L, prema pisanju korejskih medija.

Oglas

LG je odlučio pomutiti planove najbližem suparniku Samsungu, puštanjem G3 modela sa snažnijim procesorom. Pretpostavlja se da bi novi uređaj trebao doći pod imenom LG G3 Prime i biti dostupan u Južnoj Koreji već u srpnju. Osim toga, LG G3 Prime će koristiti novi modem Qualcomm MDM9635, koji  osigurava  brz rad u mrežama LTE-A.

Međutim, trebamo ove informacije uzeti s odmakom. LG nije ništa službeno potvrdio. U svakom slučaju, mora se priznati da LG više ne spava i dopušta da se stvari razvijaju sam od sebe. Rade sve bolje, donose tehnološke i dizajnerske inovacije u svojim proizvodima, i kreću s agresivnim reklamnim kampanjama što će sigurno polučiti dobre poslovne rezultate. LG je ovih dana objavio i dva vrlo spektakularan videa u kome  su glavni akteri LG G3 i vulkani. Pogledajte ih:

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  1+7=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.