LG G3 LTE-A (G3 Prime) službeno predstavljen, gotovo isti kao LG G3

Fotografija članka: LG G3 LTE-A (G3 Prime) službeno predstavljen, gotovo isti kao LG G3

Iz LG-ja su i službeno potvrdili postojanje novog LG G3 LTE-A (LG G3 Prime) modela, koji se od međunarodnog LG G3 modela razlikuje samo po jednoj sitnici.

Oglas

Neke ranije informacije su sugerirale drugačiji , no čini se kako je ovo najnovija i kako kažu – službena informacija. Ono što smo do sada znali pod nazivom “LG G3 Prime” sada je dobilo i službeni naziv – zovite ga LG G3 LTE-A!

U službenoj će se prodaji prvo pojaviti u Južnoj Koreji za dva dana, dakle 25. srpnja. LG G3 LTE-A je praktički hardverski isti kao i međunarodni LG G3, razlikuje se samo po procesoru, a radi se o najnovijem Qualcommovom 4-jezgrenom Snapdragon 805 (APQ8084) procesoru (Krait 450) koji radi na 2,5 GHz i ima integriranu Adreno 420 grafiku na 600 MHz.

Ugrađeno je 3 GB RAM-a i 32 GB interne memorije. Ona razlika koju donosi novi procesor je Qualcomm Gobi 9×35 modem koji omogućuje brzi prijenos podataka u skladu s LTE-A Kategorije 6 – u prijevodu, radi se o brzinama do 225 Mbit/s. Zamislite imati ovako brzi Internet :)

A cijena? Za očekivati je kako će LG G3 LTE-A koštati otprilike kao i LG G3, možda za dlaku ili dvije skuplji :)

LG G3 LTE-A (G3 Prime) službeno predstavljen, gotovo isti kao LG G3

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  7+7=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.