LG G3 je dvostruko popularniji od prošlog G2 i puno se bolje prodaje

Fotografija članka: LG G3 je dvostruko popularniji od prošlog G2 i puno se bolje prodaje

Prema informacijama koje dolaze iz Korea Timesa, čini se kako je popularnost i prodaja novog LG G3 supar smartfona dvostruko veća u odnosu na LG G2.LG G3 je dvostruko popularniji od prošlog G2 i puno se bolje prodaje

Oglas

Sophia Kim, analitičarka tvrtke Woori Investment & Securities, podsjetila je kako se prošle godine do prosinca 2013. godine prodalo oko 3 milijuna LG G2 smartfona. Ove godine bi se u istom periodu trebalo prodati dvostruko više LG G3 smartfona.

Iako su prve procjene govorile kako , procjenjuje kako će se globalno isporučiti oko 10 milijuna LG G3 smartfona, iz južnokorejske kompanije su najavili kako će ta brojka biti osjetno veća, oko 14,5 milijuna. Iako se krajem godine očekuje izlazak iPhone 6 smartfona, u LG-ju tvrde kako se ne boje konkurencije, niti Applea tako niti Samsunga. U stvari, smatraju kako će novi Apple negativno utjecati na prodaju Samsunga.

Ako se pitate jesmo li u našoj “radionici snova” već imali LG G3 na testu, odgovor je – potvrdan! Najdetaljniji test pročitajte na .

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  6+4=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.