LG G3 i HTC One 2 će koristiti safir i imati skener otiska prsta

Fotografija članka: LG G3 i HTC One 2 će koristiti safir i imati skener otiska prsta

Internetskim prostranstvima šire se nove glasine o specifikacijama nadolazećih top modela koji bi trebali izaći iz LG Electronics i HTC Corporation radionica.  Radi se o modelima smartfona i .  Izgleda da stižu   na tržište opremljeni  skenerom otiska prsta. Štoviše, tvrtke žele koristiti isti safirni kristal,  oko 2.5 puta jači od stakla Corning Gorilla Glass, koji koristi Apple u svojim mobilnim proizvodima.

Oglas

Prema pisanju , LG G3 smartfon, nasljednik modela ,  bi trebao imati klizni skener  otiska prsta za razliku od Appleovog rješenja. To znači da LG ne može biti optužen da su kopirali Appleovu Touch ID tehnologiju skeniranja otiska prsta. Smartfon LG G3 bi se trebao pojaviti na –u u veljači 2014 Barceloni.

LG G3 i HTC One 2 će koristiti safir i imati skener otiska prsta  02

Što se tiče HTC One 2 modela, još ništa nije potvrđeno, iako DigiTimes iznosi na svojoj mrežnoj stranici informaciju o prisutnosti tehnologije otiska prsta i za novi HTC One 2 model.

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  9+7=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.