LG G2 smartphone – model za južnokorejsko tržište ima microSD i odvojivu bateriju

Fotografija članka: LG G2 smartphone – model za južnokorejsko tržište ima microSD i odvojivu bateriju

Ako se sjećate, prije nekoliko dana smo premijerno najavili LG G2 smartphone odnosno njegovu svjetski premijeru. No, saznali smo i nešto zanimljivo.

Oglas

Naime, u samoj smo najavi manje-više opisali sve što donosi novi LG G2 smartphone. No, primijetili smo i kako nema microSD ulaz i odvojivu bateriju. To izgleda nije slučaj i s južnokorejskim tržištem koje je dobilo model s microSD memorijskim proširenjem, a i mogu mijenjati bateriju.

Svi su naravno pretpostavili kako LG G2 smartphone ima te dvije mogućnosti, što je i masovno objavljivano na mnogim portalima, blogovima i forumima. No, kako je došao dan predstavljanja novog LG G2 smartphone uređaja, od te dvije mogućnosti ni traga ni glasa!

E, sad, najnovija informacija koja nam je stigla govori kako LG G2 smartphone pak ima microSD proširenje i izmjenjivu bateriju, no taj model će se pojaviti navodno samo na južnokorejskom tržištu. Je li to neka protekcija ili nešto drugo teško je reći, no tako sada stoje stvari.

LG G2 smartphone, južnokorejski model, ima mogućnost skidanja stražnjeg dijela ispod kojeg se nalazi microSD ulaz, a i baterija se može izvaditi. Ne vjerujete? Pogledajte video ispod. Ipak, LG G2 smartphone južnokorejski model će imati slabiju bateriju od 2610mAh (nasuprot originalnih 3000mAh), te će biti deblji za četvrtinu milimetra, što je praktički zanemarivo.

Ukratko, posljednja informacija govori kako međunarodni LG G2 smartphone model neće imati microSD memorijsko proširenje, te će imati 15% jaču bateriju koju nećete moći mijenjati. I točka.

Što sve može novi LG G2 smartphone možete , a više informacija možete potražiti i na .

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  1+2=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.