LG G2 smartphone dobio QuickWindow estetske zaštitne navlake u čak sedam boja

Fotografija članka: LG G2 smartphone dobio QuickWindow estetske zaštitne navlake u čak sedam boja

Nove QuickWindow navlake imaju dvojaku ulogu – s jedne će strane dodatno zaštititi vaš LG G2 smartphone od mehaničkih oštećenja, a s druge će izgledati drugačije, zabavnije.

Oglas

Kako saznajemo, LG Electronics će uskoro predstaviti liniju premium navlaka za svoj novi uređaj LG G2 koje će biti dostupne kad i ovaj napredni pametni telefon. Navlaka QuickWindowTM najnoviji je dodatak LG-evoj kolekciji dodatne opreme za premium pametne telefone koja uključuje navlake, slušalice i prijenosne punjače.

Otvor, odnosno prozor na prednjoj strani navlake QuickWindowTM omogućava pregledavanje različitih informacija na zaslonu bez otvaranja navlake. Laganim povlačenjem prsta u prozoru se pojavljuje korisničko sučelje QuickWindowTM pa korisnici, dok su u pokretu, imaju pristup satu, vremenskoj prognozi, alarmu, glazbenom playeru te detaljima o dolaznim pozivima i tekstualnim porukama.

Navlaka QuickWindowTM za LG G2 bit će dostupna u sedam različitih boja – crnoj, bijeloj, ružičastoj, ljubičastoj, plavoj, žutoj i boji mente – istodobno kad i pametni telefon LG G2.

LG G2 QuickWindow zaštitne navlake

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  6+7=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.