LG G2, nestaje riječ Optimus iz naziva smartphonea, stari modeli po starom

Fotografija članka: LG G2, nestaje riječ Optimus iz naziva smartphonea, stari modeli po starom

Iz LG-ja je stigla i službena informacija o promijeni brandinga proizvoda, a što se već “osjećalo u zraku”. Novi premium brand kompanije LG imat će oznaku “G”, kao npr, novi LG G2.

Oglas

Upravo će LG G2 biti jedan od prvih LG-jevih uređaja koji će biti brandiran s novim načinom označavanja modela. Brand G će se primjenjivati na sve buduće tvrtkine vrhunske pametne telefone.

Tako će se sljedeći flagship uređaj tvrtke LG Electronics službeno će se zvati G2 te će ujedno biti prvi LG-ev pametni telefon pod novim premium brandom „G“. Budući pametni telefoni iz te iste serije nosit će ime G dok će označavanje već predstavljenih mobilnih uređaja ostati nepromijenjeno.

„Želja nam je da LG-evi najnoviji uređaji iz serije G budu sinonim za izvrsnost te da podignu dosadašnje standarde za postizanje ultimativnog korisničkog iskustva“, rekao je dr. Jong-seok Park, predsjednik Uprave kompanije LG Electronics Mobile Communications. „Novi G2 predstavljat će nadogradnju ugleda ostvarenog ranijim modelima iz serije G.“

Zanimljiv je i ovaj podatak – LG-evi premium pametni telefoni sa zaslonom omjera 4:3 odsad će nositi samo oznaku “Vu“.

Sve LG-eve pametne telefone odlikuju najnovije tehnologije te prepoznatljivo korisničko sučelje koje, pak, u svakoj pojedinoj seriji naglašava drukčiji aspekt LG-eve ekspertize.

LG G2

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  4+2=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.