LG G2 i Nokia Lumia 1020 od danas u prodaji u Vipnetu

Fotografija članka: LG G2 i Nokia Lumia 1020 od danas u prodaji u Vipnetu

Iz Vipneta nam javljaju kako su prvi svojim korisnicima predstavili dva nova vrhunska LTE mobilna uređaja – LG G2 i Nokia Lumia 1020 smartphone.

Oglas

Mi ćemo vas samo podsjetiti kako smo u rukama imali oba modela. Nokia Lumia 1020 smartphone smo još prije mjesec dana, a test LG G2 bi se svaki tren pojaviti na portalu (dok ovo budete čitali, možda već i je!). Oba modela, LG G2 i Nokia Lumia 1020, od danas su u prodaji u Vipnetu

LG G2 praktičan je i funkcionalan pametni telefon koji značajno mijenja koncept dizajna pametnih telefona. Naime, riječ je o prvom uređaju bez bočnih tipki na kućištu. Imajući u vidu kako dimenzije mobilnih uređaja iz dana u dan postaju sve veće, LG je uobičajene bočne tipke smjestio na stražnju stranu uređaja te tako korisnicima olakšao rukovanje.

Full HD zaslon od 5,2 inča čini LG G2 uređajem s najvećim zaslonom u kategoriji pametnih telefona širine 2,7 inča. Kamera od 13 megapiksela i optički stabilizator slike omogućuju korisnicima stvaranje čistih i oštrih fotografija, a LG G2 ujedno je i prvi pametni telefon na tržištu koji donosi studijsku kvalitetu zvuka i omogućava korisnicima njegovu realističnu reprodukciju.

LG G2 pokreće četverojezgreni Qualcomm® Snapdragon™ 800 procesor i Android Jelly Bean 4.2.2 operativni sustav. Uređaj je raspoloživ u bijeloj i crnoj boji, a u Vip ponudi dostupan je po cijeni od 599 kuna u tarifi Tango 5, odnosno 5.299 kuna u slobodnoj prodaji.

LG QuickRemote 3.0

Lumia 1020, najnoviji pametni telefon iz Nokie ističe se kamerom od 41 megapiksela, a za razliku od ostalih telefona na tržištu, Nokia Lumia 1020 donosi potpuno novi zoom pa fotografije bilježe više detalja nego što ljudsko oko može vidjeti. S Nokia PureView inovativnom tehnologijom koja  uključuje i optičku stabilizaciju slike, uređaj je u stanju oštrinom fotografije konkurirati bilo kojem digitalnom fotoaparatu. Riječ je o prvom Nokia uređaju s PureView tehnologijom na Windows Phone 8 platformi. Vipnet je ranije ove godine, prvi u Hrvatskoj svojim korisnicima  Windows Phone Storea omogućio kupovinu aplikacija s naplatom preko Vip računa. Nokia Lumia 1020  je dostupna u crnoj boji po cijeni od 1.299 kuna u tarifi Tango 5, odnosno 5.599 kuna u slobodnoj prodaji.

Svakako potražite naše LG G2 i Nokia Lumia 1020 testove – Lumia je već , a LG G2 samo što nije :)

LG G2 i Nokia Lumia 1020 od danas u prodaji u Vipnetu 02

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  3+6=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.