LG G2 cijena je objavljena, a i donosimo cijeli 3 i pol satni video premijere u New Yorku

Fotografija članka: LG G2 cijena je objavljena, a i donosimo cijeli 3 i pol satni video premijere u New Yorku

Ne sumnjamo kako je jedna od prvih pitanja koja se postavlja oko LG G2 cijena. Kolika je cijena po kojoj će se pojaviti ovaj smartphone na svjetskom tržištu. Pa reći ćemo vam…

Oglas

LG G2 cijena je praktički i očekivana, a ona iznosi 599 eura za model s 16GB, odnosno 629 eura za model s 32GB. Drugim riječima, za dlaku je skuplji od Samsungovog Galaxy S4 smartphonea koji ima trenutnu cijenu od 520 eura (16GB).

Vrijedi li više? Pa mislimo da vrijedi, iako je naše subjektivno mišljenje kako su i LG G2 i Galaxy S4 preskupi za prosječnog hrvatskog korisnika. No, tu uvijek uskoče telekom operateri koji će odigrati svoju igru i ponuditi vam ih kroz svoje pakete i na rate. LG G2 cijena će nekome biti prevelika, nekome ne, to je relativan pojam.

O samoj premijeri održanoj jučer u New Yorku pisali smo , a spomenut ćemo samo kako radi na hvaljenom Qualcommovom Snapdragon 800 procesoru koji je trenutno sam vrh u paleti ARM procesora.

Ako ste se pitali hoće li se pojaviti Google Play Edition ovog smartphonea, za sada iz LG-ja tvrde kako to ne planiraju. Jasno, odmah ćemo povući paralelu s Nexus 4 smatrphoneom kojeg proizvodi LG, no čini se kako je slijedeća generacija u najmanju ruku – upitna.

Krajem kolovoza LG G2 će se pojaviti u prodaji u SAD-u, a nešto kasnije i u ostatku svijeta. Kada stiže u Europsku uniju i Hrvatsku, raspitajte se kod lokalnih distributera. Više informacija možete pronaći i na .

LG G2 cijena je takva kakva je, a vi uživajte u 3 i pol satnom videu, premijeri novog južnokorejskog smartphonea…

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  2+6=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.