LG G Vista ili LG G Pro 2 Lite – nije bitno, saznali smo nešto više

Fotografija članka: LG G Vista ili LG G Pro 2 Lite – nije bitno, saznali smo nešto više

Još smo početkom mjeseca najavili nekoliko novih mobilnih uređaja iz LG-ja, a jedan od zanimljivijih svakako je LG G Vista, poznat i kao LG G Pro 2 Lite.

Oglas

Informacija dolazi iz zemalja “preko bare”, odnosno od tamošnjih telekom divova Verizon i AT&T. Zanimljivo je kako oba američka telekom diva nude različite informacije o novom LG G Vista mobilnom uređaju.

Inačica koju distribuira Verizon govori kako novi LG G Vista ima 5,7 inčni qHD ekran, 4-jezgreni procesor na 1,2 GHz, 1,5 GB RAM-a i bateriju od 3200 mAh što je dostatno za cjelodnevni rad. Zanimljivo je kako ima Dual Window mogućnost, što znači da možete vidjeti dvije aplikacije istovremeno (multitasking). Postoji i dodatna opcija koja se zove Mini View, a koja omogućuje korištenje uređaja samo jednom rukom.

Informacija koja dolazi iz tvrtke AT&T o LG G Vista smartfonu govori o uređaju koji ima HD rezoluciju ekrana iste veličine, 1 GB RAM-a i 32 GB prostora za pohranu podataka, radi na Snapdragon 400 procesoru, te ima dvije kamere od 1,3 MP i 8 MP.

Naravno, za sada nema informacija o tome kada će se LG G Vista odnosno LG G Pro 2 Lite pojaviti u prodaji i po kojoj cijeni. Vjerujemo uskoro…

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  4+4=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.