LG G Pad X novi je vrhunski tablet južnokorejske kompanije?

Fotografija članka: LG G Pad X novi je vrhunski tablet južnokorejske kompanije?

LG je prilično skrenuo pažnju javnosti i medija svojom novom G Pad serijom tableta. Kažu kako su spremni za novi korak, je li to upravo najavljeni LG G Pad X?

Oglas

Neki novi tablet povezuju i s podatkom kako je južnokorejska kompanija upravo dobila licencu za svoju G Pen digitalnu olovku, a koja bi mogla biti sastavni dio LG G Pad X tableta. Poznato nam je kako LG u svom portfelju ima odlične tablete, a čini nam se kako mjesta ima za još jedan, onaj ponajbolji.

Samo ćemo vas podsjetiti kako se radi o vrlo dobro prodavanim modelima, a ako redovito pratite naš portal poznate ih pod nazivom LG G Pad 7, G Pad 8 i LG G Pad 10.1. Naravno, brojke u nazivima modela odnose se na veličine ekrana.

O novom tabletu praktički nema nikakvih podataka, on je još uvijek samo “na papiru”. No, ono što smo gotovo sigurni je kako će svoju premijeru, ako zaista postoji, doživjeti ili na CES 2015 sajmu u Las Vegasu u siječnju, ili na MWC 2015 sajmu u Barceloni u ožujku.

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  3+8=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.