LG G Pad X 8.0 tablet se pojavio u američkom T-Mobile

Fotografija članka: LG G Pad X 8.0 tablet se pojavio u američkom T-Mobile

Iako je najavljen još krajem 2015. godine, novi se LG G Pad X 8.0 tablet ovih dana pojavio u T-Mobile prodajnim mjestima, ali tamo preko bare, u Americi. Očekujemo ga brzo i u Europi.

Oglas

LG nam je poznat kao kompanija koja zna napraviti odlične tablet uređaje. Testirali smo ih nekoliko, kao što su odlični kojeg smo testirali u Pragu, ili pak noviji , tablet koji je također vrijedan spomena. Isto tako, velika su očekivanja i od novog LG G Pad X 8.0, o kojem smo već ranije .

Novi se tablet pojavio ovih dana, a donosi zanimljive karakteristike po isto tako zanimljivoj cijeni. Za početak recimo kako ima 8 inčni IPS ekran FUll HD rezolucije od 1920 x 1200 točaka (omjer 16:10), a radi na Qualcommovom 8-jezgrenom Snapdragon procesoru na 1,5 GHz (vjerojatno 615 GHz).

Ugrađeno je 2 GB Ram-a i 16 GB interne memorije proširivo preko microSD ulaza do 128 GB. Tablet radi na Android 6.0.1 Marshmallow operativnom sustavu, a kažu kako bi ugrađena baterija trebala trajati do 20 dana na čekanju. Ugrađene su i kamere od 2 MP i 5 MP.

Ono što će vam se svakako svidjeti je kako teblet podržava 4G LTE mreže, kao i brzi Wi-Fi 802.11 a/b/g/n/ac, Bluetooth 4.2 i GPS. Da, ovaj tablet ima sve karakteristike kao neki pametni telefon, što nam se posebno sviđa.

Novi se LG G Pad X 8.0 tablet prodaje u američkom T-Mobile po nevelikoj cijeni od 240$ (bez ugovora). Detalje možete pronaći na .

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  2+8=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.