LG G Pad tablet – sve su glasnije glasine, kompanija ima velike planove

Fotografija članka: LG G Pad tablet – sve su glasnije glasine, kompanija ima velike planove

Posljednja informacija o LG G Pad tabletu govori kako ne samo da gotovo sigurno dolazi, nego LG namjerava prodavati više od 100.000 tableta mjesečno!

Oglas

Južnokorejska kompanija je, čini se, ozbiljno krenula u razvoj novog LG G Pad tableta. Za sada nema još 100-postotne potvrde, ali očekujemo kako će se one konkretne informacije moći čuti na IFA 2013 sajmu u Berlinu, a koji je na rasporedu u rujnu (6-11.09.2013).

Izvori bliski kompaniji tvrde kako bi se prvi primjerci prototipa LG G Pad tableta na proizvodnim trakama trebali pojaviti već početkom rujna. Navodno će se proizvoditi u Kini. Već od ranije znamo kako tablet ima 8,3 inčni ekran Full HD rezolucije od 1920×1200 točaka (omjer 16:10). I ovaj bi moćnik trebao raditi na novom Qualcommovom 4-jezgrenom Snapdragon 800 procesoru, imat će 2 GB RAM-a.

Nije teško zaključiti kako je novi LG G Pad dio nove kompanijine “G” obitelji proizvoda, u koju spada i nedavno premijerno predstavljeni , čiju smo premijeru  . Ako i tablet bude u klasi smartphonea, u što ne sumnjamo, možemo konstatirati kako se LG polako budi u želji da zahvati svoj dio tržišta.

Nije potrebno posebno naglašavati kako će LG G Pad tablet raditi na Androidu, no ono što nas je iznenadilo je podatak kako LG namjerava masovno prodavati ovaj tablet u najmanje 100.000 primjeraka mjesečno. S obzirom da dobro poznamo njihove proizvode i njihovu kvalitetu, vjerujemo kako će u tome i uspjeti.

LG G Pad

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  6+6=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.