LG G Pad tablet službeno potvrđen, kao i uređaji s fleksibilnim ekranima

Fotografija članka: LG G Pad tablet službeno potvrđen, kao i uređaji s fleksibilnim ekranima

Čini se kako će nam i iduća 2014. godina biti vrlo uzbudljiva. LG je potvrdio kako će se zaista pojaviti novi LG G Pad tablet, a donose i neke zanimljive novitete.

Oglas

LG G Pad tablet je novitet o kojem smo već , a raduje nas informacija kako će ova južnokorejska kompanija tijekom 2014. godine predstaviti nekoliko novih i zanimlivih uređaja. Čini se kao se LG budi, a njihova nam je kvaliteta itekako poznata.

Tako se 2014. godine očekuje novi model LG Vu III koji spada u klasu phableta, a trebao bi se pojaviti i LG SmartWatch, odnosno pametni sat. Ono što je interesantno kod sata je kako će imati novi LG-jev savitljivi ekran. Prvo bi se navodno trebao pojaviti u Americi.

Već pogađate, novosti oko LG G Pad tablet uređaja, i to one službene, očekuju se na IFA 201 sajmu koji je na rasporedu za otprilike dva tjedna. Na sajmu će i europska publika moći vidjeti novi LG G2.

Još jedna zanimljiva informacija govori kako LG eksperimentira i s drugim platformama osim Androida, a u prvom se redu spominju Windows Phone i Firefox OS.

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  5+2=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.