LG G Pad prva prava fotografija novog kompanijinog tableta

Fotografija članka: LG G Pad prva prava fotografija novog kompanijinog tableta

Nakon LG G2 smartphonea čini se kako je ovoj južnokorejskoj kompaniji krenulo. Već smo ranije najavljivali novi LG G Pad tablet, a sada evo i fotke.

Oglas

Ovo bi mogao biti jedan od zanimljivijih tableta koji će se pojaviti tijekom jeseni. Do sada je objavljeno vrlo malo službenih podataka o novom LG G Pad tabletu. Navodno je ovo što vidite u nastavku prva službena slika novog LG-jevog tableta.

Što se hardverske konfiguracije tiče, ona će biti vrlo slična LG G2 smartphoneu. Očekuje se kako će raditi na Qualcommovom Snapdragon 600 ili jačem Snapdragon 800 procesoru, zatim 2 GB RAM-a, te nestandardni 8,3 inčni ekran Full HD rezolucije od 1920×1200 točaka (omjer 16:10), te s osvjetljenjem od 350 nita, što znači da će se slika moći dobro vidjeti i na dnevnom svjetlu.

Službena premijera LG G Pad tableta očekuje se u rujnu na sajmu IFA 2013 u Berlinu. Očekuje se kako će LG predstaviti tablet u dvije inačice, u WiFi i 3G+LTE verziji.

LG G Pad

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  6+2=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.