LG G Pad 7.0, 8.0 i 10.1 – novi tablet uređaji na Android 4.4 KitKatu

Fotografija članka: LG G Pad 7.0, 8.0 i 10.1 – novi tablet uređaji na Android 4.4 KitKatu

LG je ovog tjedna počeo slati novinarima press materijale o svojim novim tabletima. Samo da znate – stižu uskoro LG G Pad 7.0, 8.0 i 10.1 tableti!

Oglas

Nakon što smo vrlo ekskluzivno testirali prvi LG G Pad 8.3 tablet u sred Praga u Češkoj republici (recenzija s isto tako ekskluzivnim videom i foto albumom je !) upravo smo saznali kako će LG uskoro i službeno predstaviti svoja tri nova tableta. Prepoznat ćete ih pod nazivom LG G Pad 7.0, LG G Pad 8.0 i LG G Pad 10.1, a kako im njihov naziv sugerira, razlikuju se u prvom redu po veličini ekrana – 7, 8 i 10,1 inča.

Za sada nema službenih informacija o samim hardverskim specifikacijama, no sudeći prema ranije testiranom G Pad 8.3 tabletu, očekujemo Qualcommove Snapdragon procesore, barem 2 GB RAM-a, barem 16 GB prostora za pohranu podataka i barem da se neki od njih može povezati na Internet preko 3G ili još bolje 4G mreže.

Saznali smo i kako najmanji LG G Pad 7.0 opisuju kao tablet za rad “u jednoj ruci”, dok bi LG G Pad 8.0 trebao multimedijski biti puno jači. Top model bi trebao biti najveći LG G Pad 10.1 s vrlo dugotrajnom baterijom i jakim procesorom što bi se moglo svidjeti gamerima, odnosno ljubiteljima video igara. Tablet bi trebao doći i s QPair 2.0 aplikacijom koja omogućuje primanje obavijesti (notifications) preko Bluetootha i primanje poziva (nije specificirano kako).

LG G Pad 7.0, 8.0 i 10.1 - novi tablet uređaji na Android 4.4 KitKatu

Isto tako, očekujemo kako će se u tabletima pojaviti i LG-jev revolucionarni Knock Code – samo napravite “kuc-kuc” po ekranu, viknete “Sezame, otvori se!” i tablet se upali! Šala, dva puta tapnete po ekranu i on se pali, ne trebate stiskati tipku za paljenje… :)

Dodajmo na kraju kako bi se LG G Pad 7.0, 8.0 i 10.1 tableti trebali pojaviti u više boja, s LG G3 flat UI Android 4.4 KitKat sučeljem.

Čini se kako je LG ozbiljno zakoračio u tržište tableta. Ništa novo, to su nam najavili još krajem 2013. godine…

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  3+8=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.