LG G Flex 3 zakrivljeni flagship dolazi u rujnu sa odličnim hardverom

Fotografija članka: LG G Flex 3 zakrivljeni flagship dolazi u rujnu sa odličnim hardverom

Još smo vam prošle godine u ljeto prvi puta pisali o najnovijoj generaciji LG-jevih zakrivljenih pametnih telefona koji izgledaju zaista prekrasno.

Oglas

Bila je riječ o LG G Flex 3 pametnom telefonu, a mnoge su glasine spominjale kako će taj model svoju službenu premijeru doživjeti u ožujku ove godine. Ožujak je davno prošao, lipanj je pred vratima, no LG G Flex 3 nigdje na vidiku. Pitamo se gdje je zapelo?

Na to pitanje na žalost za sada ne znamo odgovor, no na internetu su se opet pojavile neke glasine o mogućem vremenu predstavljanja i specifikacijama ovog zakrivljenog phableta. Naravno, s obzirom da je u cijeloj ovoj priči riječ o internetskim šuškanjima, molimo vas da ove informacije ipak uzmete uz određenu dozu zadrške dok ne dobijemo neke službene, pouzdane podatke.

Dakle, po najnovijim bi pričama LG G Flex 3 trebao doći sa 5.5-inčnim ekranom QHD (1.440 x 2.560 piksela) rezolucije kojega će pokretati Qualcomm Snapdragon 820 procesor uparen sa 4 GB radne memorije. Osim toga korisnicima će na raspolaganju biti i 32 GB interne memorije proširive MicroSD karticama do ukupno 64 GB.

Na stražnjoj će se strani ovog zakrivljenog phableta navodno naći 16 MP glavna kamera, dok će se na prednjoj smjestiti 8 MP kamera koja bi trebala bez problema „odraditi“ selfije i video pozive. Uz to spominje se i kako će LG G Flex 3 imati modularan dizajn sličan LG G5 modelu, a kao vremenski okvir predstavljanja spominje se vrijeme održavanja IFA 2016 – događanje koje će biti u Berlinu od 2. do 7. rujna.

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  4+2=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.