LG G Flex 2 se može savinuti do čak 90 stupnjeva, je li moguće?

Fotografija članka: LG G Flex 2 se može savinuti do čak 90 stupnjeva, je li moguće?

Prvi “savinuti” smartfon uređaji koji su se pojavili na tržištu su nisu pokazali neke osobito zanimljive karakteristike. No, priču će popraviti LG G Flex 2.

Oglas

O prvim savinutim smartfonima već smo prije pisali, a to su Samsung Galaxy Round i LG G Flex. Još se nisu niti pojavili na tržištu (barem ne na našem), a već se priča o novom uređaju koji bi trebao biti “ono nešto” što ovaj dvojac baš i nisu pokazali. Upravo su zato glasine o novom LG G Flex 2 smartfonu postale zanimljive.

Jasno, prema samom nazivu već možete zaključiti kako se radi o drugoj generaciji LG G Flex uređaja. No, pomalo zbunjuje činjenica kako se može saviti do čak 90 stupnjeva, što je pravi kut. Ili još bolje – to je jako puno! Novi bi smartfon trebao izgledati kao… školjka.

No, ono što smo si postavili kao pitanje je treba li nam takav uređaj, koja je njegova funkcionalna razlika u odnosu na standardne ravne smartfone i koja će mu biti cijena. Ili je to, kako često znamo reći, samo demonstracija moći koja u praksi i neće imati neku veliku primjenu. Pri tome mislimo i na “savijene” TV uređaje, koji se po nama također neće prodavati jer su osjetno skuplji a u praksi niste dobili ništa značajno više.

No, bilo bi lijepo LG G Flex 2 osjetiti u rukama i vidjeti koliko je to zaista u praksi dobro. No, morat ćemo ga pričekati negdje do polovice 2014. godine, možda i kasnije, kada se navodno očekuje njegovo pojavljivanje u javnosti.

LG G Flex 2

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  3+4=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.