LG G Flex 2 phablet i LG 8K TV debitiraju na CES-u u Las Vegasu

Fotografija članka: LG G Flex 2 phablet i LG 8K TV debitiraju na CES-u u Las Vegasu

Lg ima velike planove vezane za predstavljanja na CES-u 2015.,  a oni uključuju 8K TV uređaj i LG G Flex 2 phablet.

Oglas

Ovaj model phableta već je dugo vremena u najavi te smo o njemu čuli nekoliko glasina u posljednjih mjeseci, a sada nas, konačno, samo par dana dijeli od njegovog predstavljanja koje će se održati sljedeći tjedan.

LG-ev novi TV uređaj imat će ekran od 55 inča sa ogromnom rezolucijom od čak 7680 x 4320 piksela, dok će LG G Flex 2 povećati rezoluciju ekrana u odnosu na svog prethodnika na 1920 x 1080 piksela (full HD). Ovaj phablet će koristiti P-OLED (Plastic OLED) panel te će imati manju dijagonalu ekrana od prvog G Flexa – najvjerojatnije oko 5.7 inča.

Poput svog prethodnika ovaj će phablet zadržati svojstvo savijanja te vraćanja u prvobitan oblik te će biti prekriven specijalnim plastičnim slojem na stražnjoj strani. To će omogućiti njegovom kućištu da se regenerira nakon ogrebotina, što je, kako već vjerojatno i znate, bila mogućnost i kod prvog G Flex phableta.

Postoji mogućnost da je LG unutar ovog phableta postavio i fleksibilnu bateriju,  a ne samo novi ekran. Predstavljanje novog modela očekuje se oko 6. siječnja na CES-u u Las Vegasu.

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  8+7=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.