LG D635 smartfon s 5 inčnim ekranom i Windows Phone 8.1 OS-om

Fotografija članka: LG D635 smartfon s 5 inčnim ekranom i Windows Phone 8.1 OS-om

I LG će uskoro proizvesti pametni telefon koji će raditi na novom Windows Phone 8.1 operativnom sustavu. Poznat je pod kodnim nazivom LG D635.

Oglas

Još je u veljači Microsoft najavio kako će u suradnji s LG-jem proizvesti jedan smartfon s WP8.1 OS-om. Bilo bi i vrijeme, jer LG ima samo Android smartfone, tako da bi novi LG D635 bio pravo osvježenje u njihovoj ponudi. Iako još nema službene potvrde, vjerujemo kako bi se to moglo uskoro dogoditi.

Od tehničkih podataka saznali smo kako će LG D635 smartfon imati 5 inčni HD ekran rezolucije od 1280 x 720 točaka. Spominje se i 4-jezgreni Qualcommov Snapdragon 400 procesor, tako da možemo zaključiti kako se radi o smartfonu srednje kategorije. No, imajte u vidu kako smartfoni na WP8.1 OS-u bolje rade nego Android smartfoni na istom hardveru.

Vjerujemo kako će novi LG D635, za koji se očekuje i novo marketinško ime, imati vrlo povoljnu cijenu. Ipak, pričekajmo prvo i službenu potvrdu južnokorejske kompanije.

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  2+8=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.