LG će svojim fleksibilnim ekranima opskrbljivati Apple, Google i Microsoft

Fotografija članka: LG će svojim fleksibilnim ekranima opskrbljivati Apple, Google i Microsoft

Kraj ove godine obilježen je vijestima koje govore o savitljivim pametnim telefonima, odnosno njihovim savitljivim ekranima. U tome bi odlično mogao profitirati LG.

Oglas

Južnokorejska kompanija je poznata kao inovator, pogotovo na području ekrana. Posebna vrsta ekrana, ona savitljiva, mogla bi igrati značajnu ulogu u narednih nekoliko godina, o čemu smo u nekoliko navrata. Mnogi se pitaju – pa kako će izgledati novi smartfoni. Sve što ćemo vam sada reći je – vrlo zanimljivo… :)

Kažu kako su savitljivi smartfoni budućnost, ali nikako ne daleka nego vrlo bliska. Upravo ovo što vidite na slikama mogao bi biti izgled novih pametnih telefona. Posebno nam je zanimljiv model koji se u trenu pretvara iz standardnog smartfona u narukvicu. Ako dobro pamtimo, jedan od velikih proizvođača pametnih telefona prije nekoliko je mjeseci upravo prijavio takav patent.

Informacija vezana za kompanije spomenute u naslovu govori kako bi upravo inovativni LG Electronics svojim fleksibilnim i savitljivim ekranima mogli opskrbljivati pametne telefone kompanija kao što su Apple, Google i Microsoft. Kada? Već 2018. godine. Kada uđemo u 2017. godinu, moći ćemo reći kako je to za godinu dana… :)

Savitljivi ekrani pa samim tim i uređaji imaju svoje prednosti – moguća je ugradnja većih ekrana, još su lakše prenosivi, pojavit će se i nove aplikacije prilagođene savitljivim ekranima. Proizvođači tvrde kako bi se ovakvi uređaji mogli pojaviti već danas, no osim inženjerskih zahvata koji su teški ali rješivi, za sada je najveći problem – cijena.

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  6+6=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.