LG BD390 inovativni Blu-ray player za kućnu zabavu

Fotografija članka: LG BD390 inovativni Blu-ray player za kućnu zabavu

LG BD390 inovativni Blu-ray player za kućnu zabavu

„LG BD390 uspješno dovodi različite online medije direktno u vaš dom“ – izjavio je Simon Kang, predsjednik Uprave tvrtke LG Electronics Home Entertainment. "Mogućnosti umrežavanja novog Blu-ray playera dodatna su vrijednost korisnicima, koji sada dobivaju točno ono što žele i trebaju. U LG-u ćemo nastaviti slušati potrebe korisnika te njihova opažanja iskoristiti prilikom dizajniranja novih uređaja za kućnu zabavu, kako bi im pružili vrhunsku zabavu i zadovoljstvo.“

Svestrani Blu-ray player s neograničenim pristupom
Novi BD390 odlikuju unaprijeđene online mogućnosti. Player može reproducirati različite internetske sadržaje, poput video isječaka na YouTubeu, što korisnicima omogućuje pristup širokoj kolekciji virtualne zabave, koja nadilazi samu reprodukciju DVD medija. Pomoću interaktivne značajke BD Live, bazirane na posljednjem Blu-ray profilu 2.0, korisnici se mogu spojiti na internet te uživati u igricama, glazbi i filmskim najavama iz udobnosti svoje dnevne sobe. Zahvaljujući ugrađenoj, internoj memoriji od 1GB, internetski sadržaji mogu se pohraniti direktno na LG BD390 i kasnije reproducirati, što eliminira potrebu za vanjskim memorijskim uređajima.

Novi LG-ev Blu-ray player donosi podjednako izvanrednu kvalitetu slike i zvuka, kao i online mogućnosti. BD390 standardni DVD format pretvara u full HD 1080p rezoluciju, što gledateljima omogućuje najvišu kvalitetu slike. Tehnologije Dolby True HD i DTS-HD te 7.1 kanalni analogni izlaz zaslužni su za značajno poboljšani zvuk, koji postaje gotovo identičan onom profesionalnom, pa korisnik može u potpunosti doživjeti zabavno iskustvo diskova nove generacije.

Poboljšana svojstva uređaja LG BD390 rezultat su pomnog praćenja opažanja i osluškivanja potreba korisnika. Mod Express Reaction osigurava iznimno brzo pokretanje uređaja, pa korisnici mogu odmah nakon uključenja umetnuti disk, dok se uređaj još priprema za rad. Diskovi su tako spremni za korištenje samo 18 sekundi nakon pokretanja uređaja iz standby načina rada, koji troši manje od jednog vata električne energije. Uređaj posjeduje i DLNA certifikat. DLNA je protokol preko kojeg se razmjenjuje sadržaj putem kućne mreže, a spajanje na nju je jednostavno putem bežičnog LAN-a. U toj mreži se digitalni sadržaji, kao što su fotografije, glazba i video mogu razmjenjivati preko elektroničkih uređaja unutar i izvan doma.

LG BD390 inovativni Blu-ray player za kućnu zabavu

S druge strane, zahvaljujući SIMPLINK tehnologiji, korisnici mogu upravljati svim uređajima iz LG-evog kućnog kina, uključujući i BD390, pomoću samo jednog daljinskog upravljača.

LG-ev Blu-rey player BD390 kompatibilan je s mnoštvom različitih vrsta zapisa, uključujući MPEG4, JPEG, MP3 i WMA, koji mogu biti pohranjeni na optičke medije kao što su CD, DVD i Blu-ray disk, kao i na USB memoriju. Osim podrške za DivX HD i MKV zapise, BD390 se može spojiti s vanjskim tvrdim diskom, što dodatno obogaćuje ionako impresivnu kućnu zabavu. Sve vrste sadržaja odlikuje jednaka briljantna kvaliteta prikaza koja je LG-u osigurala titulu omiljenog branda među kupcima.

Pametni Blu-ray player, koji koristi LG-evu najnapredniju tehnologiju, dostupan je u Ecosu, Technomaxu, Technomarketu, Elipsu i MSAN-u. Preporučena maloprodajna cijenaj je 2.199 kn.

Oglas
Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  9+1=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.