LG 84LM960V veliki 84 inči Ultra HD televizor u prodaji u Hrvatskoj, cijena 99.999 kuna

Fotografija članka: LG 84LM960V veliki 84 inči Ultra HD televizor u prodaji u Hrvatskoj, cijena 99.999 kuna

Kako ne bi bilo dvojbe, reći ćemo vam da ste dobro pročitali – da, radi se o veličini ekrana od 84 inča (213,36 centimetara) i cijena mu je 99.999,00 kuna.

Oglas

Ovih se dana ovaj novi 84-inčni Ultra HD televizor pojavio u slobodnoj prodaji u Hrvatskoj, a može ga se nabaviti na dvjema lokacijama – Emmezeti Zagreb te dućanu Harvey Norman u trgovačkom centru King Cross.

Brojne tehnološke inovacije integrirane u ovaj nagrađivani uređaj pridonose nevjerojatnom, uranjajućem iskustvu gledanja uz sliku dijagonale 213 centimetara, odnosno zapanjujućom razlučivošću od 3840×2160 – čak četiri puta većom od one kod Full HD panela. Uz to, njegova značajka Resolution Upscaler Plus pretvara slikovni sadržaj niže kvalitete u onaj oštriji i s više detalja.

Ovaj Ultra HD televizor osim vrhunskog dizajna koristi i već poznata LG-eva tehnološka rješenja: CINEMA 3D za uživanje u 3D efektima, Smart TV ekosustav s rastućom zbirkom aplikacija i premium sadržaja, unaprijeđene oblike povezivosti s drugim uređajima, Dual Play za istovremeni prikaz različitih slika za dva korisnika preko cijelog zaslona te novi daljinski upravljač Magic Remote.

Televizor ima 2.2-kanalni sustav zvuka koji se sastoji od dva zvučnika snage 10 W te dva woofera od 15 W za audio iskustvo koje savršeno nadopunjuje izvanrednu i živopisnu sliku koja napokon donosi uvjerljiv ugođaj kino dvorane u svaki dom.

U LG-ju tvrde kako je ovaj veliki visokokvalitetni televizor prvi i jedini ovakve vrste (UHDTV) koji je komercijalno dostupan na našem tržištu. Ipak, mi znamo za još jedan, a kojeg smo vidjeli još polovicom veljače, a to je .

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  9+4=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.