LG 55EM970V i 55EM975V OLED televizori osvojili EISA nagrade za najbolji prikaz

Fotografija članka: LG 55EM970V i 55EM975V OLED televizori osvojili EISA nagrade za najbolji prikaz

LG Electronics se pohvalio kako su već sedmu godinu za redom osvojili prestižne EISA nagrade, i to za LG 55EM970V i 55EM975V OLED televizore.

Oglas

Za 2012/2013. godinu proizvod s najboljim prikazom proglašen je LG-ev OLED televizor (modeli 55EM970V i 55EM975V), dok je LG CINEMA 3D pametni televizor (model 55LM960V) dobio nagradu u kategoriji najboljeg pametnog televizora (Smart TV) u Europi. Nagrade EISA predstavljaju najprestižnija priznanja u industriji kućne zabave, a odluku o nagradi donose predstavnici 50 IT časopisa iz 19 europskih zemalja na temelju dostignuća na područjima tehnologije, dizajna i inovacija.

„Nagrade EISA (European Imaging and Sound Association) dodijeljene LG-evom OLED televizoru i CINEMA 3D pametnom televizoru još jednom potvrđuju vodstvo LG-a na tržištu kućne zabave“, rekao je Havis Kwon, predsjednik Uprave kompanije LG Home Entertainment. „Osim za prodaju, ova su priznanja važna našim inženjerima i dizajnerima koji poštuju mišljenja uglednih sudaca EISA-e.“

LG-ev OLED televizor, najveći i najtanji na svijetu, pruža ultimativnu kvalitetu slike s izvanrednim kontrastom i širokim kutom gledanja, koji su oduševili suce EISA-e. Uz jedinstvenu WRGB tehnologiju, LG-ev OLED televizor dolazi sa značajkama 4 Color Pixel te Color Refiner koje dodaju bijele podpiksele trima primarnim pikselima te osiguravaju realistične boje za još veću udobnost gledanja iz bilo kojeg kuta. Uglađen i elegantan dizajn s ultratankim okvirom od svega 4 mm također pruža izuzetno iskustvo gledanja.

Ranije ove godine, LG-ev OLED televizor proglašen je najboljim na sajmu CES te je primio nagradu Best of Show CNET-a kao najbolji na ovogodišnjem sajmu potrošačke elektronike CES. Televizor je u svibnju primio i Predsjedničku nagradu Republike Koreje za multimedijsku tehnologiju na sajmu World IT Show u Koreji.

LG CINEMA 3D pametni televizor 55LM960V dolazi s daljinskim upravljačem Magic Remote koji spaja brojne načine za upravljanje televizorom, kao što su glasovno prepoznavanje (Voice Recognition), kotačić (Wheel), upravljanje gestama (Magic Gesture) i pokazivanje (Pointing). Korisničko sučelje LG-evog pametnog televizora pruža korisnicima brži i lakši pristup mnoštvu sadržaja i aplikacija. Zahvaljujući LG-evoj tehnologiji Film Patterned Retarder (FPR), LG CINEMA 3D pametni televizori pružaju još sveobuhvatnije 3D iskustvo, a NANO FULL LED osigurava jednoličnu distribuciju svjetla, detaljizirano lokalno zatamnjenje te konzistentnost slike koja je živopisna te još svjetlija, čistija i jasnija. Uz LG CINEMA 3D pametni televizor 55LM960V dolaze i pristupačne, udobne i lagane naočale koje je odbor EISA-e okarakterizirao kao 3D rješenje za cijelu obitelj.

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  4+4=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.