LG 360 CAM kamera i Google Street View u svih 360 stupnjeva

Fotografija članka: LG 360 CAM kamera i Google Street View u svih 360 stupnjeva

Nova LG 360 CAM kamera kompatibilna je s Googleovim Google Street View sadržajima.

Oglas

Nakon predstavljanja uređaja LG 360 CAM na MWC-u prošlog tjedna, LG Electronics (LG) očekuje porast interesa za stvaranje i dijeljenje vizualnog sadržaja od 360 stupnjeva putem mobilnih uređaja. Uz pristupačne uređaje prilagođene potrošačima, kao što su nadolazeći LG 360 CAM i pametni telefon G5, kreiranje i dijeljenje sadržaja od 360 stupnjeva bit će uistinu jednostavno.

Iako brojni telefoni i point-and-shoot kamere imaju panoramski način rada, sferične slike i videozapisi od 360 stupnjeva u kadar uključuju sve, pa i tlo i nebo. Kompaktnih dimenzija, LG 360 CAM osigurava fotografije visoke razlučivosti i jedan je od prvih uređaja za snimanje u skladu s rastućim trendom stvaranja sadržaja od 360 stupnjeva. Zapravo, ovo je prva kamera proizvođača pametnih telefona koja je optimizirana za Google Street View uz podršku za Open Spherical Camera (OSC) API koji podržava Google.

Uz aplikaciju Google Street View instaliranu na Android ili iOS pametnim telefonima, korisnici će putem uređaja LG 360 CAM moći jednostavno snimiti, postaviti i dijeliti sadržaj od 360 stupnjeva izravno sa svojih telefona bez potrebe za dugotrajnim konvertiranjem datoteka. LG 360 CAM uključuje tri ugrađena mikrofona i podržava snimanje 5,1-kanalnog surround zvuka. Opremljen je internom baterijom kapaciteta 1.200 mAh koja omogućava 70 minuta videosnimanja. Memorija kamere je proširiva microSD karticama do 2 TB.

LG 360 CAM – ključne specifikacije:
•    Kamera: 13 MP senzor x2 (izlazni broj piksela: 16 MP)
•    Načini snimanja: sferični od 360 stupnjeva / hemisferični od 180 stupnjeva
•    Dimenzije: 40 x 97 x 25 mm (bez poklopca)
•    Težina: 76,7 g (bez poklopca)
•    Zvuk: mikrofon x 3 / snimanje 5,1-kanalnog zvuka
•    Baterija: 1.200 mAh
•    Memorija: microSD (do 2 TB)
•    Povezivost: Wi-Fi / Bluetooth
•    Boja: srebrna

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  2+2=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.