LG 27UD88 4K Ultra HD USB-C monitor dobio Quality Performance Mark certifikat

Fotografija članka: LG 27UD88 4K Ultra HD USB-C monitor dobio Quality Performance Mark certifikat

Novi 27 inčni monitor južnokorejske kompanije, LG 27UD88, dobio je certifikat Quality Performance Mark koji mu je dodijelio britanski Intertek. Monitor će uskoro biti dostupan i u Hrvatskoj.

Oglas

LG 27UD88 je novi 27-inčni 4K Ultra HD USB-C monitor donosi odličnu kvalitetu slike i napredne značajke, za što je dobio priznanje nekih od najzahtjevnijih organizacija za certificiranje na svijetu za visoke profesionalne standarde u prikazu boja, razlučivosti i značajkama za povećanje produktivnosti. Organizacije kao što su Intertek, TÜV, UL i VESA su certificirale ili potvrdile da monitor zadovoljava najviše standarde kvalitete i performansi među monitorima.

Britanski Intertek je dodijelio monitoru LG 27UD88 svoj certifikat Quality Performance Mark nakon testiranja točnosti prikaza boja, stope reprodukcije boja, kuta vidljivosti i razlučivosti te tako potvrdio da su sva ova područja u skladu s IDMS standardom verzije 1.03. Njemačka organizacija za testiranje i certificiranje TÜV Rheinland potvrdila je vrhunsku kvalitetu slike ovog monitora, a UL je ovjerio LG 27UD88 nakon što je monitor prošao strogi proces testiranja ove američke organizacije.

Isto tako, LG 27UD88 – dizajniran kako bi bio kompatibilan sa svim prijenosnim računalima i računalima MacBook s USB-C i Thunderbolt 3 ulazima – prvi je USB-C monitor koji je dobio certifikat VESA.

Saznajemo kako će se Monitor LG 27UD88 pojaviti u Hrvatskoj krajem svibnja po preporučenoj maloprodajnoj cijeni od 5.699 kuna.

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  1+1=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.