Lexibook LapTab još jedan hibridni laptop/tablet posebno dizajniran za klince

Fotografija članka: Lexibook LapTab još jedan hibridni laptop/tablet posebno dizajniran za klince

Uz francuski Archos i udrugu OLPC gotovo da i nema proizvođača koji su se posvetili najmlađim korisnicima. Ipak, saznali smo za još jednog, a to je Lexibook LapTab.

Oglas

Francuska kompanija je predstavila svoju viziju hibridnog mješanca prijenosnog računala i tableta kojeg su nazvali Lexibook LapTab, a koji je namijenjen najmlađem uzrastu. To možete vrlo jednostavno prepoznati po dizajnu, bojama i robusnosti, u slučaju da primjerice spadne sa stola ili isklizne iz ruke, a to se događa :)

Lexibook LapTab je zaista mješanac između laptopa i tableta, a iz jednog načina rada prebacuje se u drugi jednostavnim zakretanjem ekrana, kao što to možete vidjeti i na slikama niže. Inače, namijenjen je predškolskom uzrastu mlađem od 7 godina. Ugrađen je ekran osjetljiv na dodir, radi na Android 4.0 ICS OS-u, a u trenu se može pretvoriti iz laptopa u tablet.

Od hardverske konfiguracije spomenimo kako ima 7 inčni ekran rezolucije 800×480 točaka, 4 GB prostora za pohranu podataka proširivo preko microSD ulaza, a podržava Ethernet i WiFi. Baterija na Lexibook LapTab hibridu ima 2800 mAh, a predinstalirano je pregršt e-knjiga, edukacijskih aplikacija i video igara.

Saznajemo kako se Lexibook LapTab Hybrid u veselim bojama prodaje po nevelikoj cijeni od 159,99$, pronašli smo ga na . Više informacija potražite .

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  6+5=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.