LeTV Le Max 2 će imati 6 GB RAM-a i Snapdragon 820 CPU!

Fotografija članka: LeTV Le Max 2 će imati 6 GB RAM-a i Snapdragon 820 CPU!

Već je postala sasvim uobičajena stvar da proizvođači opremaju svoje flagship smartfone sa 4 GB RAM-a, te je samo pitanje vremena kada ćemo vidjeti pametni telefon sa 6 ili 8 GB RAM-a.

Oglas

Kineska kompanija LeTV je osnovana 2004. godine te je najveća kompanija u Kini s online video i zabavnim sadržajima, a u travnju ove godine predstavila je svoje prve smartfone među kojima i aktualni flagship model LeTV Le Max.

Jedan od prvih pametnih telefona koji bi trebao doći sa 6 GB radne memorije je LeTV Le Max 2 koji će koristiti nedavno predstavljenu Samsungovu 20 nm LPDDR4 memoriju.

Ostatak hardverskih specifikacija sa kojima bi ovaj smartfon trebao doći je vrlo impresivan te uključuje najavljeni Qualcomm Snapdragon 820 procesor, 5.7-inčni QHD ekran, 32 MP stražnju kameru sa IMX300 senzorom, otvorom blende f/2.0 i brzim autofokusom (0.1 s). Uz to najavljeno je i da će njegov 5.7-inčni ekran imati još tanje rubove oko ekrana od svog prethodnika. Za sada nema informacija kada bi ovaj phablet super moćne konfiguracije mogao ugledati svijetlo dana, ali svakako mu se veselimo.

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  3+7=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.