Let Me Know – “Daj da znam”

Fotografija članka: Let Me Know – “Daj da znam”

Let Me Know -

Tu se nalaze blogovi, članci, interaktivni kvizovi, ankete, i stručni radovi koji informiraju o on-line sigurnosti na zabavan način. Oni mogu komentirati sadržaje weba, dijeliti svoje misli, iskustva i poglede na razne teme, kao što su cyberbullying i socijalno umrežavanje. Adolescenti mogu čak svoje komentare podijeliti s ostalima na društvenim mrežama kao što je Facebook.

Jedan dio je namijenjen roditeljima, . Cilj ovog dijela je pomoć roditeljima da razumiju i prevladaju digitalni jaz između sebe i svoje djece. Urednici dijele svoje znanje o načinima na koje tinejdžeri koriste tehnologiju i pomaže roditeljima da to sve razumiju. Teme koje se spominju uključuju cyberbullying, pedofiliju i socijalno umrežavanje. Ukomponiran je mjesečni e-newsletter , koji pokriva Internet sigurnost . Također, roditeljima su na raspolaganju sigurnosni alati koji su potrebni kako bi zaštitili svoje tinejđere.

Let Me Know -

Softver gigant Microsoft uključen je rad ove stranice. Nudi resurse i daje smjernice oko on-line sigurnosti.

"Većina teens razumje Internet i tehnologije bolji od svojih roditelja. Ovi alati će poučavati roditelje kako da na učinkovite načine zaštite svoje obitelji od rizika, kao što su file-sharing zlostavljanja i ostali potencijalno opasni sadržaji ", izjavila je Erika Takeuchi, Marketing Manager u Microsoftu.

Sama registracija na site nije nikakav trošak. Posjetite ove stranice, saznajte više o inicijativi, i možete obavijestite vaše kolege, obitelji i prijatelja o resursima koji se ovdje mogu naći.

Web adresa:

Autor: Sanja Ledinek

Oglas
Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  7+6=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.