Lenovo ZUK novi smartfon na Snapdragon 821 procesoru do kraja godine

Fotografija članka: Lenovo ZUK novi smartfon na Snapdragon 821 procesoru do kraja godine

Čini se kako popularna kineska kompanija i njihov brend nisu rekli posljednju riječ za ovu godinu. Navodno će se do kraja godine pojaviti još jedan Lenovo ZUK smartfon na moćnom Qualcommovom procesoru.

Oglas

Do sada je Lenovo u svojoj ZUK seriji predstavio tri smartfona – kojeg smo prošle godine i testirali, te dva ovogodišnja modela – i , oba su također vrlo popularna i odlično prodavana.

Najnovija glasina koja se pojavila govori kako će se navodno do kraja godine pojaviti još jedan ZUK smartfon, za sada bez imena, a koji će raditi na moćnom 4-jezgrenom Snapdragon 821 procesoru na 2,35 GHz uz Adreno 530 grafiku. Spominje se i 4 GB RAM-a i 32 GB ili 64 GB interne memorije.

U stvari, ovo bi trebalo biti i puno više nego glasina, jer su se ovi podaci pojaviti u kineskoj regulatornoj agenciji TENAA. Također stoji kako će smartfon imati prednju kameru od 8 MP, dok će stražnja biti od 13 MP. Radit će na Android 6.0.1 Marshmallow operativnom sustavu, a podržavat će Dual SIM i široku paletu 4G LTE bandova (1, 2, 3, 38, 39, 40, 41).

Spomenimo i kako će imati bateriju od 3000 mAh, što je najmanja baterija do sada u nekom do ZUK smartfona – prvi je imao 4100 mAh, a drugi 3500 mAh odnosno 3100 mAh Pitanje je kakva će biti potrošnja baterije, jer se znalo događati da su proizvođači smartfona znalo odlično optimizirati hardver s operativnim sustavom, a što se može vrlo pozitivno odraziti kako na rad i brzinu smartfona tako i na potrošnju baterije. Inače će biti tanak samo 7,68 milimetara i težak će biti 160 grama. Prema ovome bi ekran mogao biti 5,5 inčni.

I jedna mala, kratka i ekskluzivna informacija samo za naše čitatelje – do kraja godine mogla bi se službeno pojaviti i prva Motorola u Hrvatskoj. Detalje ne možemo sada komentirati, ali pratite naš portal, imat ćemo ih uskoro… :)

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  6+6=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.