Lenovo Yoga Tablet službeno u prodaji u Europi od ovog tjedna

Fotografija članka: Lenovo Yoga Tablet službeno u prodaji u Europi od ovog tjedna

Službena informacija govori kako će se Lenovo Yoga Tablet u više inačica ovog tjedna pojaviti u prodaji u Europi. Prvi smo ga testirali u Hrvatskoj.

Oglas

Podsjetit ćemo vas samo na neke najzanimljivije mogućnosti Lenovo Yoga Tablet uređaja koji uz vrlo zgodan i prihvatljiv hardver ima i postolje na kojem ga možete postaviti u tri pozicije. Sam dizajn je poseban, pogotovo u dijelu gdje se nalazi cilindrična baterija i zvučnici.

Sama izrada Lenovo Yoga Tablet uređaja je vrlo kvalitetna i robusna, kako to već ovaj top kineska kompanija inače i radi. I ono što je najzanimljivije, ako Lenovo Yoga Tablet uređaju dodate i bluetooth tipkovnicu, dobit ćete pravo malo Android čudo.

Spomenimo na kraju kako će se pojaviti u više inačica – 16 ili 32 GB, te Wi-Fi i 3G podrškom, po različitim preporučenim cijenama od prilično privlačnih 249 do 299 dolara.

Lenovo Yoga Tablet

U hardversku priču nećemo ulaziti, nego vam preporučujemo da pročitate našu recenziju Lenovo Yoga Tablet uređaja koju smo po našem dobrom običaju prvi napravili u Hrvatskoj. Naravno, testirali smo tablet s bluetooth tipkovnicom koja se kupuje zasebno.

Niže je i video, pogledajte ga i pretplatite se na naš Racunalo.com Youtube kanal – besplatno je!

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  7+1=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.